Welkom in de les

Als opvoeder ben je erg belangrijk voor de ontwikkeling van je kind, niet alleen thuis maar ook op school. Uit onderzoek is gebleken dat het effect van ouders op de schoolprestaties 28% is en die van de juf of meester 5%. Daarnaast heb je veel invloed op het welbevinden van je kind op school.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om iedere dag bij de kleuters het eerste kwartier en vanaf pionier 3 het eerste half uur van de schooldag je kind te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling door gesprekken met de leerkracht en/ of hulp bij het schoolwerk in de klas. Vanwege de Corona- maatregelen hebben wij het ouder- kindmoment tijdelijk gestopt.

Wij creëren een sfeer waarin jij je als opvoeder welkom voelt in de school en klas, we betrekken je actief bij het schoolbeleid, zijn geïnteresseerd in jouw mening en zoeken écht de samenwerking. Door middel van een uitnodiging via ons ouderportal kun je op verschillende momenten informeel meepraten over het beleid, zie de jaarkalender voor de OuderKoers momenten. 

/sites/001.v2-odyssee/files/images/koersplan_samen_op_gaan_met_ouders.pdf